Pomlajevanje

Lasersko pomlajevanje kože je postopek obnovitve kože s pomočjo laserja z namenom izboljšanja videza kože.
Z njim lahko obravnavamo kožo, poškodovano od sonca, brazgotin, ki jih povzročajo akne, norice ali poškodbe ali odpravlja manjše pomanjkljivosti obraza.

Z lasersko prevleko lahko odpravite tudi izgubo tona kože in izboljšate povšino vašega kože. To lahko storimo z dvema tipoma laserjev: ablativnim laserjem, ki odstranjuje tanke plasti kože in neablativnim laserjem, ki spodbuja rast kolagena in posledično zategne kožo, da je videti bolj mladostna.

Frakcionirana radiofrekvenca
Radiofrekvenčno zategovanje kože je nekirurško in neinvazivno zategovanje kože in proti staranju.
Microneedling
Microneedling je postopek, kjer z igličnim dermalnim valjčkom opravimo zmeren piling povrhnjice in s tem stimuliramo prekrvavitev kože, pospešimo nastajanje svežega kolagena in učvrstimo kožo.
Fotopomlajevanje z ablativnimi laserji (skin resurfacing)
Lasersko fotopomlajevanje je vrsta nege kože, ki vključuje uporabo ablativnih laserjev za izboljšanje teksture in videza kože.
Zmanjšanje gub s filerji
Filerji so gelu podobne snovi, ki se vbrizgajo pod kožo, da povrnemo izgubljen volumen, zgladimo gubice in povrnemo mladosten videz obraza.
Nekirurško pomlajevanje z radiofrekvenco
Nekiruruško pomlajevanje z radiofrekvenco (radiage/pelleve) je najnovejša metoda, ki se uporablja za doseganje gladke in zategnjene kože, namenjena zdravljenju obraznih gub brez operacije. predstavlja učvrstitev blaga do zmerno ohlapne kože na obrazu, vratu, nadlaketeh ali trebuhu ter omogoča preoblikovanje/zatezanje povešenih struktur.
Kemični piling
Kemični piling je postopek obnavljanja kože, pri katerem na kožo nanesemo kemično raztopino, s katero odstranimo zgornje plasti. Obnovljena koža po kemičnem pilingu je bolj gladka in bolj mladostna.
Botox
Botox se v estetski kirurgiji uporablja za učinkovito odstranjevanje gub z začasno ohromitvijo mišic.
Mezoterapija
 Mezoterapija je postopek, pri katerem v zgornje plasti kože, navadno v zgornji del usnjice, vbrizgavamo aktivne učinkovine. Ponavadi gre za hialuronsko kislino, lahko pa tudi aminokisline, vitamine, minerale, tudi zdravila.

Potrebujete strokovni nasvet?


Izpolnite obrazec na desni, da se prijavite na individualni neobvezujoč prvi posvet, kjer boste lahko o svoji težavi pogovorili s kirurgom.

VPRAŠAJTE NAS

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form