zdravljenje aken

Lasersko zmanjševanje smrčanja

Fotona's NightLase® terapija je neinvazivno, pacientu prijazno lasersko zdravljenje za povečanje kakovosti bolnikovega spanja.

NightLase zmanjšuje učinke spalne apneje in zmanjšuje amplitudo smrčanja s pomočjo nežnega, lasersko zategnjenega učinka, ki ga povzroči krčenje kolagena v tkivu ustne sluznice.

Enostavno, varno in učinkovito

Fotonin laser optimizira dolžino laserskih impulzov, kar omogoča varno prodiranje toplote v tkivo ustne sluznice. Je dovolj nežen za uporabo na občutljivem tkivu v ustih, vendar dovolj močan, da omogoča klinično učinkovito segrevanje. NightLase omogoča enostaven postopek in ima veliko uspešnost pri ustvarjanju pozitivnih sprememb vzorcev spanja.

Raziskave so pokazale, da NightLase zmanjša in omili smrčanje ter zagotavlja neinvaziven način za zmanjšanje učinkov spalne apneje.

Celoten potek sestavljajo trije ločeni tretmaji v šestih tednih. Po mnenju pacientov je tretma izjemno udobna in zadovoljujoča rešitev, ki vam povrne počitek.

Kako deluje laserska odstranitev smrčanja?

Med zdravljenjem z NightLase® laserska svetloba segreva tkivo, ki se začne zategovati in posledično omogoča zmanjšanje zvoka bolnikovega smrčanja in učinkov spalne apneje.

Postopek se izvaja v dveh preprostih korakih:

V prvem koraku tkivo s segrevanjem pripravimo in v drugem koraku se osredotočamo na okrepitev tkiva.
Za najbolj optimalno zmanjšanje smrčanja celoten potek NightLase® običajno obsega tri tretmaje v obdobju šestih tednov.