zdravljenje aken

Lasersko pomlajevanje obraza - 4D Lifting

Ker se injekcij ne uporablja, Fotona 4D Lifting sproži naravno proizvodnjo kolagena v telesu, da kožo dvigne in izboljša ten. Rezultati so naravni in takojšnji.

Fotona 4D Lifting je najprimernejši kot neinvaziven postopek, ki je hiter, varen in neboleč. Vsak laser je prilagodljiv, prilagodimo ga lahko tako, da zagotovimo določeno stopnjo tretmaja za natančne potrebe vašega stanja kože. Zato se v kožo ne odlaga nepotrebna energija, kar zmanjša tveganje za toplotno poškodbo površine kože.

Zakaj se stranke odločajo za 4D lifting?- Staranje kože: gube, izguba volumna, povešanje;
- Zategovanje kože in povečanje ohlapnosti kože:
- Nasolabialne gube;
- Neenakomeren ton in tekstura.

Po postopku se lahko koža skozi celjenje spremeni v rožnato in občutljivo. Bolnikom svetujemo, da nosijo kremo za sončenje na vseh območjih  in se izogibajo prekomernemu izpostavljanju soncu za boljše rezultate.

Kako poteka 4D lifting?


Razlika v Fotona 4D Lifting je v 4-stopenjski laserski tehnologiji, ki kožo dvigne od znotraj navzven. Fotona 4D Lifting uporablja dve različni valovni dolžini in edinstveno kombinacijo štirih laserjev za boj proti staranju obraza.

Štirje laserski tretmaji SMOOTH, FRAC3, PIANO in SupErficial so namenjeni tako zunanji obrazni kot notranji ustni votlini. Tako lahko laserji delujejo na globljih, medialnih in površinskih vezivnih strukturah kože, pa tudi pri zdravljenju različnih nepopolnosti kože.

Ta močna kombinacija omogoča krčenje kolagena v polni debelini za učinkovito zategovanje kože in volumizacijo (zmanjšanje gub), brez potrebe po injiciranju. Celovit pristop k preprečevanju staranja na koncu ustvari učinek, ki vam poudari mladosten videz.