Frakcionirana radiofrekvenca


Med zdravljenjem z radiofrekvenčnim tokom se iz elektrod iz RF naprave v vašo kožo pretaka tok, ki segreva tkiva spodaj, da spodbudi proizvodnjo kolagena in elastina.RF zategovanje kože velja za zelo varno; edini pogosti neželeni učinek so blage do zmerne bolečine med zdravljenjem.RF zategovanje kože ne potrebuje zastojev ali nege kože.

Kako deluje frakcionirana radiofrekvenca?


Frakcionirana radiofrekvenca deluje z usmerjanjem tkiva pod zunanjo plast kože ali povrhnjice z energijo radiofrekvenc. Ta energija ustvarja toploto, ki posledično spodbuja novo proizvodnjo kolagena.

Ta postopek sproži tudi fibroplazijo, postopek, v katerem telo tvori novo vlaknato tkivo in spodbuja proizvodnjo kolagena, zaradi česar kolagenska vlakna postanejo krajša in bolj napeta. Hkrati molekule, ki sestavljajo kolagen, ostanejo nepoškodovane. Poveča se elastičnost kože in ohlapna, povešena koža se zategne.

Zakaj stranke izberejo frakcionirano radiofrekvenco?


Frakcionirana radiofrekvenca uporablja toploto, da poškodujejo tkivo pod povrhnjico, ne da bi negativno vplivale na zunanji videz kože.
Stranke lahko opazijo zategovanje kože takoj po tretmaju. Drugi bolniki lahko opazijo rezultate v šestih mesecih po začetnem zdravljenju ali po nekaj tretmajih, preden opazijo učinek.

Na splošno in ob pravilni negi kože rezultati trajajo dve do tri leta.