Dermatologija

Vaša koža je največji in najhitreje rastoči organ, zato je njeno negovanje ključno za vdrževanje vašega splošnega zdravja.
Dermatologija je veja medicine, ki skrbi za vašo kožo, lase in nohte ter za zdravljenje različnih bolezni, ki jih prizadenejo.

Naši dermatologi so vam pripravljeni pomagati pri različnih težavah, da se boste v svojem telesu lahko počutili še bolje.

Lasersko zmanjševanje smrčanja
NightLase® je patentiran, hiter, neinvaziven in prijazen način za povečanje kakovosti spanja. Laserska tehnologija zmanjšuje učinke spalne apneje in amplitudo smrčanja brez anestezije in okrevanja.
Lasersko odstranjevanje dlak
Trajno odstranjevanje dlak z medicinskim laserjem, ki prodre v globino in trajno uniči dlačne mešičke. Koža je bolj gladka kot po puljenju, voskanju, elektrolizi in britju.
Lasersko odstranjevanje brazgotin
Laser pomaga spodbuditi novo, zdravo rast kože, saj zmanjšajo pojav brazgotine ter zmanjšajo bolečino in srbenje. Lasersko zdravljenje lahko prepreči tudi nastanek brazgotin po operaciji.
Lasersko zdravljenje aken
Lasersko zdravljenje aken zagotavlja resnično celovito rešitev problema aken. Natančno nadzorovana laserska svetloba varno prodira v kožo, da učinkovito cilja prekomerno aktivne lojnice in zmanjša tveganje za nastanek novih vnetij aken.
Odstranitev znamenja
Lasersko odstranjevanje madežev je način za varno in hitro odstranjevanje pigmentiranih kožnih poškodb brez pomoči skalpela.
Odstranjevanje kapilar in žilnih sprememb
Minimalno invaziven tretma se lahko znebi ali zbledi vene na nogah. Zdravljenje lahko tudi zmanjša simptome, kot so bolečina in utrujenost ter prepreči zaplete.
Lasersko pomlajevanje obraza - 4D Lifting
Fotona 4D Lifting je nekirurški laserski postopek za odstranjevanje povešene kože obraza, hkrati pa izboljšuje tonus kože in teksturo.
Odstranjevanje pigmentacije
Laserji so učinkovito, hitro in varno orodje za odstranjevanje najrazličnejših pigmentiranih težav.